Skip to main content

Mövenpick Brussels Airport

Welkom bij Mövenpick Brussels Airport, een luxueus 4-sterren premium hotel in het hart van Zaventem tussen het NAVO-hoofdkwartier en The Corporate Village en vlakbij de luchthaven Brussels Airport en het centrum van Brussel. Ons hotel biedt de perfecte locatie voor al jouw zakelijke activiteiten.

Offerte aanvragen

4* premium hotel

Rooftop restaurant

Wellness met fitness

Faciliteiten

Skylounge en wellness

Wie op zoek is naar een premium culinaire ervaring, kan plaatsnemen in het gastronomisch restaurant van het hotel. Gasten zullen er voornamelijk gerechten met lokale, seizoensgebonden ingrediënten op de kaart zien staan, in combinatie met een verfijnde wijnkaart. Het restaurant zal ook mikken op seminaries, gekoppeld aan een zakenlunch en buffet. Late genieters kunnen voor cocktails terecht in de rooftopbar met panoramisch zicht.

Comfortabel overnachten

Bedrijfsovernachtingen

Mövenpick Brussels Airport beschikt over 222 stijlvolle kamers onderverdeeld in 3 types: standaardkamers, studio’s en appartementen. Zo heb je de geschikte accommodatie, zowel voor een kort als voor een langer verblijf.

Offerte aanvragen
Ideaal voor elk type groep

Groepsreizen

Op zoek naar de geschikte accommodatie voor een groepsreis vlakbij de luchthaven of het centrum van Brussel? Dan ben je bij Mövenpick Brussels Airport aan het juiste adres. Wij ontvangen met plezier jouw vereniging, sportclub of busreizigers!

Offerte aanvragen
Jouw Event, Onze Expertise

Bedrijfsevenementen

Op zoek naar een inspirerende locatie met unieke mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement met overnachting? Bij Mövenpick Brussels Airport zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Wij verzorgen alles van organisatie, overnachting en catering. Zo kan jij volop genieten.

Offerte aanvragen
Jouw ideale partner

Mövenpick Brussels Airport

Bij Mövenpick Brussels Airport geloven we in het combineren van professionaliteit met een ontspannen sfeer op een unieke locatie. Graag meer informatie over onze mogelijkheden? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een gratis offerte en ontdek hoe wij jouw zakelijke activiteiten naar een hoger niveau tillen.

Brussels Airport

Met ongeveer 26 miljoen passagiers per jaar is Brussels Airport (BRU) de grootste luchthaven van België.

The Corporate Village

Het Corporate Village beschikt over 75.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 6 gebouwen en is daarmee een ware Europese en internationale zakencentrum.

Hoofdkwartier Defensie

Het nieuwe hoofdkwartier van de Belgische Defensie moet plaats bieden aan bijna 4.000 personeelsleden.

Jubelpark

Het 34 hectare park herbergt enkele van Belgiës interessantste musea, wetenschappelijke instellingen en emblematische gebouwen.

De Botanique

De Botanique is meer dan ooit gericht op muziekconcerten en plastische tentoonstellingen, jaarlijks goed voor een tiental exposities en activiteiten

Atomium

Vanwege zijn wereldwijd unieke structuur, zijn emblematische karakter en zijn uitgesproken futuristische uiterlijk geniet het Atomium internationale erkenning

NAVO hoofdkwartier

De NAVO is een militair bondgenootschap tussen 31 landen uit Europa en Noord-Amerika, met een hoofdkwartier in Brussel, nabij Mövenpick Brussels Airport

Vraag een gratis offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Aanvraag voor*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.